Baggrund:

I Wellness House bliver du mødt af Anan Sutthi, som med en empatisk professionalisme kan løsne op for og lindre selv de mest vedholdende spændinger og ømme muskler.


Prøv fx den dybdegående thaimassage, der består af en blanding af yogastræk, akupressur, ledrotation og muskelmassage. Massagen arbejder dybt ned i muskulaturen, hvilket udover at være afstressende også vil efterlade dig med en skøn følelse af, at dine muskler, sener og led endelig er løsnet op og kan slappe af.


Til behandling af smerter og fysiologiske problemer tilbyder Wellness House også sportmassage, rygmassage og en helende fysiologisk massage. Hun tilbyder også terapeutisk massage, en mere helhedsorienteret massageform, hvor både kropslige og psykiske problemer søges afhjulpet på samme tid.

Afdelinger:


Vi har også åbnet klinik i Holbæk på Fjordparken 3, 4300 Holbæk. Åbningstider i Holbæk er mandag til fredag kl. 10-18. Lørdag kl. 10-14. 

Fremover vil du - udover Anan - også kunne møde Pui og Somwang i begge klinikker. 

Kontakt Anan på tlf. 71 31 79 48 ved spørgsmål og bookning af tid. 

OBS: Vi tilbyder ingen seksuelle ydelser!

Åbningstider: 

mandag til fredag : 09.00-19.00

lørdag                     : 10.00-14.00


Bestil tid på :

Tlf. 71 31 79 48

Mail: anansutthi@gmail.com

Anan Sutthis uddannelse fra det anerkendte The Wat Po Thai Traditionel Medical and Massage School i Bangkok er din garanti for, at du er i helt trygge hænder.

Om Wellness House

Wellness House - Hovedgaden 79, 4295 Stenlille - Telefon: 71317948 eller - E-mail: anansutthi@gmail.com

 


     

       V/Anan Sutthi

     Eksamineret

       massør